Skip links

Vacancy:

Customer Success

Sbit is looking for colleagues who have Dutch as their basic language. That is why our vacancies are posted in Dutch.

Onze “thuisbasis” is ons sfeervolle kantoor gelegen in Moordrecht. Wij verzorgen de hotel-automatisering van onze klanten met een breed scala aan diensten en producten en anticiperen direct in deze snelle maatschappij. Wij zeggen wat we doen & doen wat we zeggen.

Wie zijn wij?

Sbit bestaat al 20 jaar en de Hospitality dragen wij in ons hart. We werken graag hard en hebben duidelijke afspraken met en naar elkaar en houden ons daar ook aan; de normen & waarden van Sbit. Plezier en ontspanning is voor ons ook belangrijk en daar maken we graag tijd voor. Wekelijks sluiten wij op vrijdagmiddag om 17.00 uur af, in onze eigen Sbit bar met een hapje en een drankje. Momenteel is dat virtueel. Persoonlijke groei stimuleren wij graag. Wij geloven in het koesteren van persoonlijke doelen. We bieden je een veilige werkplek waar je je gezien, gesteund en gewaardeerd voelt en jezelf kunt zijn. Wij denken en handelen in mogelijkheden en kijken naar wat er is, niet naar wat er mist.

Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en deskundige collega in ons commerciële team, die past en zich herkent in wie wij zijn en wat we uitdragen. Herken je jezelf hierin, dan zijn wij absoluut op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Vanaf het moment dat een gekwalificeerde lead binnen komt en aan jou wordt toegewezen, zorg jij ervoor dat de juiste hoogwaardige oplossing wordt geboden. Via een goede inventarisatie van de huidige situatie en/of wensen gecombineerd met eventueel een site-visit en een netwerk scan werk je naar een ideaalplaatje toe.

Daarbij maak je gebruik van onze opgebouwde kennis en standaarden, waar je de eerste maanden nog fijn in mee kan werken. Voor specialistische technische kennis kun je jouw Solutions Consultant collega of een van de operationele collega’s kort betrekken. En nodig gerust de prospect uit voor een bezoek aan onze guest experience (demo room).

Dat ideaalplaatje werk je zelf uit in een offerte en je doet er vervolgens het maximale aan om de klant binnen te halen. Is het een groot project, dan blijf je na het aanmaken van het project met een perfecte briefing voor de operatie nauw betrokken gedurende de looptijd, zodat je weet wat er speelt bij jouw klant en om te leren van onze operatie.

Bij een kleiner project ben je wat minder betrokken, alleen in de after sales fase. Maar het account blijft ‘van jou’ en jij zorgt samen met onze operatie voor het succes van jouw account. Daarbij gaan we iets verder dan traditioneel accountmanagement.

Vervolgens ben jij dus verantwoordelijk voor dit account. Met een accountplan zorg je voor een tevreden klant die onze klant blijft en zelfs een grotere klant wordt. Jij weet wat er speelt en past bij jouw klanten. Ook in deze fase pak je alle werkzaamheden van de inventarisatie via de offerte naar opdracht en after sales op. En je maakt gebruik van alle moderne media om jouw account te volgen, boeien en binden, denk aan social media.

Bijkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het bijwonen van de commerciële meetings en het meedenken en meewerken in onze marktbenadering (campagnes) en het uitwerken van een customer succes strategie voor alle doelgroepen. En natuurlijk ben je lid van onze ’1 fan per dag’ werkgroep.

De dynamiek van het werken voor verschillende klanten daagt je uit. Je bent enthousiast, positief kritisch en je lost graag problemen op voor de klant. Je bent nieuwsgierig in je vakgebied, houdt je kennis up-to-date en deelt deze waar nodig met je collega’s.

Service staat voor ons bovenaan, zowel richting de klant als naar elkaar. Elke afdeling heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en daarbij doen we het samen, Sbit zijn we met elkaar.

Uiteraard is het mooi meegenomen als jij zelf een netwerk meebrengt die je actief benadert waaruit ook mooie leads kunnen voortkomen.

Wie ben jij?
 • Je hebt bovengemiddelde interesse in IT en kan denken vanuit een eindgebruiker;
 • Je toont een flinke dosis eigenaarschap, werkt planmatig en geeft niet op. No matter what;
 • Je denkt in en signaleert actief kansen en oplossingen. Jouw glas is halfvol. Altijd;
 • Je geeft om de kleine details die het grote verschil maken. Maar slaat hierin niet door;
 • Je bent commercieel en hebt natuurlijke overtuigingskracht;
 • Je maakt van iedere dag een topdag en streeft iedere dag naar het maximaal haalbare resultaat;
 • Jij hebt een enorme passie voor jouw vak en inspireert daarmee collega’s;
 • Je bent een team player.
Wat heb je tot nu toe gedaan & geleerd?
 • Je komt bij voorkeur uit een IT/applicatie/distributierol binnen de Hospitality, maar hebt zeker ook een commerciële achtergrond. Je hebt dus gewerkt voor een hotel(groep) of een leverancier, zoals PMS;
 • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Je weet snel jouw weg te vinden in systemen;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B.
Wat wij bieden

Een afwisselende baan met een prettige en flexibele sfeer met daarbij een goed salaris en een goede pensioenregeling. Er is ruimte om productkennis op te bouwen en cursussen te volgen. Een leaseauto, telefoon en laptop met alle bijbehorende faciliteiten om flexibel op elke locatie te kunnen werken staan tot je beschikking. Het soort dienstverband is 32 tot 40 uur en in eerste instantie voor een periode van zeven maanden en passen we bij elkaar, dan is er de intentie om naar een vast dienstverband te gaan.

 

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Stuur dan jouw sollicitatie met CV per e-mail aan onze HR Manager, Brit Brul of bel haar als je nog vragen hebt (bbrul@s-bit.nl/06-42219493)

Bedankt voor jouw interesse in Sbit.

Privacy policy for job applicants: https://sbit-hospitality.com/privacy-policy-for-job-applicants/